Filofax-notebooks – superieure kwaliteit voor een lage prijs

filofax

Filofax-notebooks biedt de voordelen van een traditioneel notebook met de flexibele mogelijkheden van een post-ITS. Ze lijken erg op de populaire crossbar notebook. Het verschil is dat Filofax-notebooks de elastische sluiting in beide typen notebooks heeft gevonden. In tegenstelling tot een conventionele notebook, met het Filofax-notebook, kunt u er niet alleen in schrijven, maar bevestigt het ook aan uw rugzak of zak.

De lederen dekking die gepaard gaat met de meeste Filofax-notebooks biedt bescherming aan deze handige tool. Een gestructureerde buitenkant biedt een rijke look en feel. Verkrijgbaar in verschillende kleuren, van lichtbruin tot rijke mahonie, deze lederen voering is een aantrekkelijke toevoeging aan elke notebook.

Filofax gebruikt materialen van topkwaliteit om elk van hun producten te produceren. Het gehele product is gemaakt van duurzaam nylon gecoat met een zachte lederen huid. Het duurzame nylon bedekte nylon stelt de pagina’s in staat om op te schrijven en schoon te vegen zonder een kras te verlaten. De zachte lederen huid bevat een ingebouwde rubberen ondersteuning, waardoor de pagina’s comfortabel blijven tijdens lange uren van typen of gebruiken van andere toepassingen. Het dikke rubber samen met de duurzaamheid maakt deze producten een investering op lange termijn voor elk bedrijf.

Met veel stijlen en modellen die beschikbaar zijn bij Filofax-notebooks, is het belangrijk om te overwegen wat uw specifieke behoeften zijn voordat u uw aankoop doet. Of het nu gaat om een persoonlijke notitie of een full-sized bedrijfsnotitieblok, Filofax heeft iets om aan uw behoeften te voldoen.

Er zijn verschillende maten die in vele vari√ęteiten beschikbaar zijn, waaronder een klein bedrijf met een tien-inch breed, drie-inch diepe pagina of een groter veertien inch model.

Filofax-notebooks biedt dezelfde hoogwaardige constructie die hen zo’n populaire keuze maakt. Hoewel veel bedrijven liever een typisch leren buitenkant gebruiken, gebruikt Filofax een speciaal ontworpen waterafstotende afwerking om vuil, zweet en vocht af te stoten. Omdat er geen extra beschermende coating is die wordt gebruikt aan de buitenkant van de notebook, zijn de pagina’s van elk document onderhevig aan slijtage en traan. Dit maakt de kwaliteit van de documenten zelf niet in gevaar. Omdat de pagina’s worden beschermd door de waterafstotende afwerking, behouden de pagina’s hun oorspronkelijke schoonheid, zelfs na vele jaren van gebruik.

Filofax-notebooks is zeer redelijk geprijsd in vergelijking met andere notebookproducten op de markt. De grote selectie van stijlen en modellen maakt dit ook een zeer betaalbaar type notebook. Voor veel mensen is de lage prijs van een Filofax-notebook een voordeel als het gaat om het kiezen van een nieuwe notebook. Filofax is zeker een bedrijf dat de moeite waard is om te overwegen wanneer u op zoek bent naar een nieuwe notebook.

Bekijk al onze bullet journal notebooks hier op Mylovelynotebook.nl