Tips en ideeën voor Bullet Journaling – Waar koop je een pen of een stylus die je pagina netjes georganiseerd houdt

Tips en ideeën voor Bullet Journaling – Waar koop je een pen of een stylus die je pagina netjes georganiseerd houdt

Een bullet journal is een soort gelinieerd papier dat wordt gebruikt om persoonlijke of belangrijke informatie bij te houden. Het wordt vaak gebruikt om zaken op te sommen zoals afspraken, belangrijke datums en andere activiteiten. Bullet journals worden niet alleen gebruikt voor het vastleggen van uw dagelijkse gebeurtenissen; ze kunnen ook worden gebruikt voor het plannen van uw toekomst. Sommige mensen gebruiken bullet journals om zaken bij te houden, zoals hun budget, toekomstplannen, of zelfs om items te labelen die prioriteit moeten krijgen. Hier zijn enkele tips om een bullet journal te kopen en effectief te gebruiken Mylovelynotebook.nl Bullet journal kopen.

bullet journaal

Het eerste dat u moet doen, is beslissen wat voor soort bullet journaling u gaat gebruiken. Er zijn verschillende soorten, waaronder programma's die worden geleverd met specifieke programma's waarmee u uw informatie rechtstreeks op de pagina's of in een spread kunt noteren. Kies je ervoor om alleen papier te gebruiken, dan is een traditioneel notitieboek of spiraalbinding wellicht een goede optie voor jou. Een optie die u kunt kopen om uw bullet-journals op te slaan, wordt een papieren planner genoemd. Deze zijn er in verschillende formaten, maar ze werken heel goed voor bullet-journals omdat ze pagina's hebben die al je grote projecten of speciale notities kunnen bevatten.

Als je een bullet journal wilt kopen, moet je zeker op zoek naar een kwaliteitspen of stylus met een metalen houder. Het doel van een bullet journal is om een geschreven stuk ver weg van je computer of televisiescherm te houden. Het is dus logisch dat u iets wilt dat niet gemakkelijk zal vlekken. Om ruimte te besparen en te voorkomen dat je pagina's er vol uitzien, wil je een klein notitieboekje of pen kopen met een groot oppervlak.

Informatie over dit onderwerp: http://mylovelynotebook.nl/